deutsche-telekom-renonce-pour-l-instant-a-vendre-t-mobile-us

Deutsche Telekom ha batut les expectatives amb els resultats corresponents al tercer trimestre. A més, l'alemanya ha revisat a l'alça les previsions, per tercera vegada, per al que resta de l'any.

L'Ebitda del grup ha estat de 9.660 milions d'euros, superant així les expectatives del consens d'analistes, que anticipaven 9.350 milions.

Per al conjunt del 2021, Deutsche Telekom espera ara un Ebitda de 38.000 milions, xifra superior als 37.200 milions que projectava anteriorment. "Els nostres negocis estan rendint millor del que s'esperava", ha presumit el conseller delegat del grup, Tim Höttges, al comunicat que ha acompanyat els resultats.

T-Mobile, la filial nord-americana de l'alemanya que representa una bona part de les seves vendes, ha continuat creixent a passos de gegant després de la seva fusió amb Sprint i gràcies al reeixit llançament i cobertura de la xarxa 5G.

Tornant a Deutsche Telekom, la companyia ha registrat uns ingressos durant el trimestre de 26.880 milions, un 2% més que al mateix període de l'any anterior, però dada una mica inferior als 27.150 milions que preveien els experts. Finalment, la companyia ha anunciat que eleva el dividend, des dels 60 fins als 64 cèntims per acció.

Noticias relacionadas

contador