ep oficinas de roche
ROCHE - Archivo

Roche cau un 2% a la borsa suïssa després de publicar els seus comptes semestrals. El grup farmacèutic ha guanyat 8.079 milions de francs suïssos en aquest període, un 4,9% menys que al mateix període de l'any anterior.

"La pandèmia de coronavirus continua plantejant un enorme desafiament a tot el món", ha reconegut el conseller delegat de Roche, Severin Schwan.

Malgrat aquests resultats, la suïssa preveu elevar el seu dividend i ha reiterat les seves previsions per al que resta d'exercici. Així les coses, Roche anticipa un creixement de les vendes d'entre l'1% i el 5%. A més, preveu també un augment del seu benefici subjacent per acció.

Les vendes del laboratori van sumar entre gener i juny un total de 29.281 milions de francs suïssos (27.243 milions d'euros), un 3,9% per sota dels ingressos de la companyia duramt la primera meitat de 2019.

La facturació de la divisió farmacèutica de Roche va disminuir un 4% durant el primer semestre, fins a 23.202 milions de francs (21.587 milions d'euros), mentre que els ingressos de la unitat de diagnòstic van caure un 3%, fins a 6.079 milions de francs (5.656 milions d'euros).

Noticias relacionadas

contador