kpmg-a-admis-des-manquements-dans-les-audits-de-bny-mellon

Els guanys de Bank of New York Mellon (BNY Mellon) van créixer al segon trimestre un 9% en comparació amb el mateix període de l'any passat, fins als 1.170 milions de dòlars. Excloent-ne l'impacte d'elements notables, els guanys per acció van ser d'1,51 dòlars.

Els ingressos van créixer un 2%, fins als 4.600 milions de dòlars, i van superar les previsions. Les despeses no financeres van disminuir un 1%, fins als 3.100 milions de dòlars, reflectint principalment estalvis d'eficiència i menors reserves per a litigis, parcialment compensats per més inversions, augments per mèrit dels treballadors i més despeses relacionades amb els ingressos.

Els ingressos per comissions van assolir els 3.400 milions de dòlars, amb un augment del 4%, cosa que reflecteix principalment més valors de mercat, nous negocis nets, més ingressos en divises i una activitat més gran dels clients.

Per contra, els ingressos nets per interessos van caure fins als 1.030 milions, un 6%, com a conseqüència dels canvis en la combinació del balanç, parcialment compensats per taxes dʻinterès més altes.

A més, els dipòsits sumen 285.000 milions de dòlars després de l'augment del 3% interanual.

"Mentre escrivim el nostre proper capítol, continuem prenent mesures per impulsar-nos cap endavant: invertint en el nostre equip de lideratge, llançant noves solucions per a clients i modernitzant la nostra marca. A meitat d'any, estem satisfets amb el progrés que hem aconseguit, però estem concentrats en administrar millor la nostra empresa i en l'àrdua feina que tenim al davant", ha assenyalat Robin Vince, president i director executiu de BNY Mellon.

contador