cbbny mellon sh11

Bank of New York Mellon ha publicat els resultats corresponents al tercer trimestre del 2022 i ha informat d'un benefici net de 319 milions de dòlars, un 64% menys que durant el mateix període de l'any anterior, quan el benefici net de l'entitat va assolir els 881 milions de dòlars.

Això es tradueix en un benefici per acció de 39 centaus enfront dels 1,04 dòlars per títol del tercer trimestre del 2021. Aquesta xifra s'ha situat molt per sota del que anticipava el consens, ja que els analistes de Wall Street esperaven que BNY guanyés 1,10 dòlars per acció.

Tot i això, els títols de l'entitat bancària pugen més d'un 2% al Wall Street gràcies al fet que els ingressos totals van ser de 4.300 milions de dòlars, un 6% més. Pel que fa als ingressos nets per interessos, el creixement va ser del 44%, un reflex de les taxes d'interès més altes sobre actius que generen interessos, i que van ser compensats parcialment per despeses de finançament més altes i actius que generen interessos més baixos. Els ingressos per comissions, per part seva, van disminuir un 1%.

La tornada sobre el capital ordinari ("ROE") va ser del 4%; mentres que el ROE ajustat va ser de l'11%. El retorn sobre capital comú tangible ("ROTCE") es va situar al 7%, i el ROTCE ajustat, al 22%. La Ratio de Common Equity Tier 1 (“CET1”) es va establir al 10,0% i la ràtio de palanquejament de nivell 1, al 5,4%.

Per segments, al negoci de valors els ingressos totals van augmentar un 13%, als serveis de mercat, el creixement dels ingressos totals va ser del 17%; i a la gestió d'inversions i patrimoni, en canvi, els ingressos totals van registrar una caiguda del 16%.

El marge operatiu abans d'impostos va baixar un 57%, mentre que el marge operatiu ajustat abans d'impostos, excloent-ne elements notables - No GAAP va augmentar un 24%.

“Si bé els resultats del tercer trimestre es van veure afectats per un càrrec per deteriorament de la plusvàlua, el rendiment del capital comú tangible, excloent-ne elements notables, va ser del 22%. Els ingressos van créixer un 6% any rere any, un testimoni del poder de guanys del nostre model comercial diversificat i resistent”, ha assenyalat Robin Vince, president i conseller delegat de BNY Mellon.

“El nostre exercici es va beneficiar de les taxes d'interès més altes i la fortalesa contínua en els volums i els saldos de clients en els nostres segments de serveis de valors i serveis de mercat i patrimoni. Si bé, la gestió d'inversions i patrimoni naturalment es va veure més afectada per la caiguda contínua dels valors del mercat global, en particular en la gestió d'inversions, el negoci va generar entrades netes positives en el trimestre i va continuar brindant un sòlid desenvolupament d'inversió per als nostres clients”.

Noticias relacionadas

contador