bmw dl car auto germany
DL

Tot i l'escassetat de semiconductors i la caiguda de les vendes, els nou primers mesos de l'any han transcorregut bé per a BMW. Segons els resultats publicats per la companyia, fins al setembre va guanyar 10.207 milions d'euros, xifra que suposa un 368,9% més que durant el mateix període de l'exercici passat.

BMW

  • 78,54€
  • 3,81%

Tot i això, encara que les vendes van créixer un 18% entre gener i setembre, al tercer trimestre de l'any van baixar un 12,2%.

Per part seva, la facturació va arribar als 82.831 milions d'euros fins al setembre, pujant un 19,2%. Hi va contribuir la millora al negoci automobilístic, al de motos i als serveis financers, del 28,3%, 31,8% i 9,6%, respectivament.

L'enfortiment dels comptes del fabricant automobilístic alemany es va veure impulsat principalment per l'encariment dels vehicles nous i uns preus estables als de segona mà.

Pel que fa a la crisi de subministraments, BMW calcula que es mantindrà l'escassetat de semiconductors més enllà del 2021, segons ha afirmat el director Financer, Nicolas Peter.

Noticias relacionadas

contador