building-blackrock-a-new-york-etats-unis

BlackRock ha donat el tret de sortida a la temporada de resultats del primer trimestre del 2023, un període durant el qual la companyia ha registrat un descens del seu benefici del 19%, fins als 1.157 milions de dòlars enfront dels 1.436 milions de dòlars del mateix període del 2021.

Això es tradueix en una caiguda del 18% en el benefici net per acció (BPA), situant-se als 7,64 dòlars des dels 9,35 dòlars per títol del primer trimestre de l'any anterior.

Els ingressos de BlackRock s'han reduït un 10%, passant dels 4.699 milions de dòlars als 4.243 milions de dòlars durant aquests primers mesos del 2023.

Els actius sota gestió, per la seva banda, també han caigut durant aquest lapse de temps un 5%, fins als 9.090 milions de dòlars des dels 9.569 milions de dòlars del primer trimestre del 2022.

"BlackRock està ajudant els clients a aprofitar les oportunitats que sorgeixen durant aquest període de transició, impulsant 110.000 milions de dòlars d'ingressos nets totals i un creixement positiu de la tarifa base orgànica anualitzada al primer trimestre. BlackRock és una font d'estabilitat i optimisme per als clients. Estem ajudant els clients a navegar per la volatilitat i incorporar resiliència a les seves carteres, alhora que brindem informació sobre les oportunitats a llarg termini que es poden tenir als mercats actuals", ha afirmat Larry Fink, president i conseller delegat de la companyia.

La companyia també ha informat que ha destinat 375 milions de dòlars en recompra d'accions durant el trimestre actual i ha augmentat un 2,5% el dividend trimestral en efectiu a 5,00 dòlars per acció.

En relació a la crisi financera, Fink ha indicat que creu "que l'actual crisi de confiança al sector bancari regional accelerarà encara més el creixement dels mercats de capital i BlackRock en serà un actor central. L'augment del finançament a través dels mercats de capitals requerirà l'escala, les capacitats de múltiples actius i l'excel·lència en la construcció de carteres que BlackRock ofereix de manera constant en tots els cicles del mercat”.

contador