ep productos de biosearch
BIOSEARCH - Archivo

Biosearch Life, companyia biotecnològica centrada en proporcionar solucions innovadores a nivell mundial, amb més de 20 anys d'experiència en la recerca, desenvolupament, fabricació i comercialització d'ingredients naturals, ha obtingut uns ingressos de més de 6,5 milions d'euros durant el primer trimestre de l'any, amb un Resultat Brut d'Explotació (EBITDA) de 531.000 euros i un benefici net de 91.000 euros.

  • 2,20€
  • 0,00%

La companyia ha registrat un augment dels ingressos durant el primer trimestre del 17,1%, que superen els 6,5 milions d'euros. Aquest increment respecte al primer trimestre del 2019 l'impulsa principalment l'evolució en vendes de les línies d'extractes, amb un 53,8% d'increment en vendes, i lípids amb un 13,8%.

En termes d'EBITDA, la companyia ha obtingut un Resultat Brut d'Explotació de 531.000 euros. L'evolució respecte al mateix període de l'any 2019 és un 37,8% inferior, a causa principalment del mix de vendes amb una prevalença de productes amb un marge més ajustat, i al fet que la companyia està duent a terme un pla de reducció d'estoc principalment en l'àrea d'extractes.

D'altra banda, la companyia continua amb el pla de millora de l'eficiència, reduint els costos operatius fins a un 5,3%, però sense comprometre el creixement futur del negoci.

Geogràficament, Europa representa el 71,9% del total de la xifra de negoci, amb majoritàriament clients multinacionals amb processos de compra globals centralitzats en aquesta regió. Durant el trimestre s'ha registrat un increment del 32% de vendes d'extractes en aquest mercat, impulsat principalment per productes dirigits a millorar el sistema immunitari.

Els Estats Units, mercat amb un gran potencial de creixement per a la companyia, registra una quota lleugerament superior al mateix període de 2019, assolint un 7%. En aquest mercat també es registra un increment en la línia d'extractes, del 43,3%.

La zona de l'Àsia-Pacífic augmenta el seu pes en la distribució internacional de vendes, arribant al 18,1% del total, amb els mercats de la Xina, l'Índia i el Sud-est Asiàtic com a principals protagonistes. Es tracta d'una zona de negoci amb un alt potencial de creixement, sobretot en la gamma de productes associats a la salut de la dona.

Noticias relacionadas

contador