bank new york mellon

Bank of New York Mellon va guanyar un 19% menys al primer trimestre de l'any, fins a 699 milions de dòlars.

Els ingressos totals, de 3.900 milions de dòlars, es van mantenir estables o van registrar un augment del 2% excloent-ne l'impacte de la situació a Rússia, segons ha explicat l'entitat.

Els ingressos per comissions van disminuir un 3% o es van mantenir estables si se n'exclou una reducció de 88 milions de dòlars relacionada amb Rússia. Els ingressos per interessos nets van augmentar un 7%.

"Ens trobem en un entorn cada vegada més incert, que inclou la guerra a Ucraïna, la volatilitat dels mercats i una inflació que requerirà ajustaments més significatius de la política monetària. És en moments com aquests quan el nostre sòlid balanç, de menor risc, i la resistència del nostre model de negoci ens diferencien”, ha declarat Todd Gibson, conseller delegat de l'entitat.

El CEO de BNY Mellon ha afegit que segueixen observant "un saludable impuls subjacent a la majoria dels nostres negocis. Els ingressos declarats de 3.900 milions de dòlars es van mantenir estables d'un any a un altre, o van augmentar un 2% excloent-ne un impacte d'aproximadament 90 milions de dòlars resultant de les sancions governamentals i les nostres accions relacionades amb Rússia”, explica.

"Generem una quantitat significativa de capital i tornem a prop del 60% dels beneficis als nostres accionistes, principalment a través de dividends comuns. Al llarg del trimestre, prenem accions a la cartera de valors d'inversió per temperar l'impacte immediat de l'augment de capital els tipus d'interès sobre el capital. I esperem que l'augment dels tipus d'interès sigui positiu tant per a les comissions com pels ingressos nets per interessos en el futur”, ha conclós Gibbons.

Noticias relacionadas

contador