alphabet google bat le consensus et rachete des actions

Alphabet (matriu de Google) va obtenir un benefici net al quart trimestre del 2021 de 20.642 milions de dòlars enfront dels 15.227 milions del mateix període de fa un any. Els ingressos van pujar fins als 75.325 milions de dòlars (+32% enfront del mateix període de l'any previ). Tant el benefici com els ingressos s'han situat per sobre del que esperava el consens.

  • 185,24$
  • 1,23%

En el conjunt del 2021, els ingressos van pujar fins als 257.637 milions de dòlars (enfront dels 182.527 del 2020) i el benefici, fins als 76.033 milions, enfront dels 40.269 milions de dòlars del 2020.

Els títols de la companyia es disparen a Wall Street després d'haver tancat aquest dimarts amb una revaloració de l'1,73%.

"Durant el quart trimestre es va registrar un fort creixement continu al nostre negoci de publicitat, que va ajudar milions d'empreses a prosperar i a trobar nous clients, un rècord trimestral de vendes dels nostres telèfons Pixel malgrat les limitacions de subministrament, i el nostre negoci del núvol segueix creixent amb força", ha declarat el conseller delegat, Sundar Pichai, al comunicat de resultats de la companyia.

"Els nostres ingressos del quart trimestre de 75.000 milions de dòlars, un 32% més que l'any anterior, reflecteixen la fortalesa generalitzada de la despesa dels anunciants i la forta activitat en línia dels consumidors, així com l'important creixement dels ingressos de Google Cloud. Les nostres inversions ens han ajudat a impulsar aquest creixement oferint els serveis que necessiten les persones, els nostres socis i les empreses, i seguim invertint en oportunitats a llarg termini”, ha afegit Ruth Porat, directora financera d'Alphabet i Google.

SPLIT 20X1

Alphabet ha anunciat que el Consell d‟Administració ha aprovat un split (desdoblament d‟accions) de 20 per 1 en forma d‟un dividend en accions especial i únic per a cada acció de classe A, classe B i classe C de l‟empresa.

El desdoblament d‟accions està subjecte a l‟aprovació per part dels accionistes.

Si s'obté l'aprovació, cadascun dels accionistes de la societat registrats al tancament de les operacions de l'1 de juliol del 2022, rebrà, després del tancament de les operacions del 15 de juliol del 2022, un dividend de 19 accions addicionals de la mateixa classe per cada acció que tingui aquest accionista.

Noticias relacionadas

contador