googlecbuniversidad

Les accions d'Alphabet, matriu de Google, pugen més d'un 1% a la preobertura i, han arribat a disparar-se més d'un 6% en l''after horus' fins a marcar nous màxims històrics als 1.949,37 dòlars. L'alegria del mercat no és per menys, ja que ha declarat uns ingressos de 56.900 milions de dòlars, un 23% més, al quart trimestre.

  • 162,73$
  • 0,77%
  • 163,83$
  • 0,52%

Alphabet ha publicat per primera vegada els resultats del seu negoci en el núvol, unes dades que no conviden a l'optimisme. Ha perdut 5.610 milions de dòlars durant tot l'any, dels quals 1.240 milions pertanyen al quart trimestre. Aquestes xifres demostren que és un sector encara en inversió.

Des de la companyia resten importància a aquestes pèrdues, ja que es tracta d'un segment encara en creixement, en què, a més, s'està invertint fortament en ampliar el personal.

Els intents anteriors de la companyia de reforçar la seva unitat del núvol sota la presidenta executiva Diane Greene, qui se'n va anar el 2018, no van aconseguir capturar molta participació del mercat. Però, des que l'exexecutiu d'Oracle, Thomas Kurian, va arribar a Google per liderar els seus esforços en el núvol el 2019, la companyia ha continuat amb les contractacions i adquisicions.

Durant l'últim trimestre de 2020, Alphabet ha hagut de fer front a tres demandes antimonopoli als Estats Units. Unes amenaces que se sumen a l'ombra d'una possible regulació a les grans tecnològiques. Una situació que surt de l'les fronteres nord-americanes. Els reguladors d'altres països també s'han oposat a les pràctiques competitives de Google.

Noticias relacionadas

contador