ep archivo   letras de la empresa de seguros allianz en su sede en madrid a 21 de febrero de 2020
Óscar Cañas - Europa Press - Archivo
295,80€
  • 1,70€
  • 0,58%

Allianz SE ha guanyat 2.230 milions d'euros durant el segon trimestre del l'any, un 46% més que durant el mateix període de l'any anterior. Una xifra que ha estat possible gràcies a la millora del seu benefici operatiu a les seves divisions principals.

En línies generals, el benefici operatiu de l'asseguradora ha crescut un 29% durant el període, el mateix que el de la seva gestora d'actius.

De cara al conjunt de l'any, Allianz SE espera un benefici operatiu que se situï a la part alta de la forquilla que va des dels 11.000 milions fins als 13.000 milions. Aquest diumenge, l'entitat va anunciar que el Departament de Justícia dels EUA està investigant els seus hedge funds. Concretament, els que van produir grans pèrdues als seus inversors el 2020.

"Aquest segon trimestre demostra una vegada més el sòlid rendiment subjacent d'Allianz, que s'ha vist reflectit en totes les xifres clau", ha afirmat el director financer del grup, Giulio Terzariol. "Estic encantat que tots els nostres negocis estiguin oferint tan bons resultats", ha assegurat.

"Allianz ha tingut una molt bona primera meitat d'any i tots els nostres productes i solucions han vist una saludable recuperació de la demanda", ha apuntat d'altra banda el seu conseller delegat, Oliver Bäte.

Noticias relacionadas

contador