ep daniel galvez nuevo responsable del area de gestion de activos inmobiliarios de alantra
ALANTRA

Alantra ha presentat aquest divendres els resultats corresponents a la primera meitat de l'any, un període durant el qual ha registrat un benefici net de 4,1 milions d'euros, xifra que suposa un descens del 81% des dels 22 milions reportats durant el mateix període de l'any anterior, segons la informació remesa a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

La xifra de negocis, per la seva banda, ha caigut un 28,3%, fins als 83,8 milions, i el descens més important dins d'aquest apartat s'ha produït en el compte d'"assessorament en operacions de cartera de crèdits". que n'ha vist reduït l'import en un 45,6%, fins als 15,3 milions.

"Si bé el nivell d'activitat del segon trimestre presenta una lleugera millora respecte al primer, l'entorn de mercat continua complicat, amb un volum d'M&A a nivells molt baixos (40% per sota del 2022 a la primera meitat de l'any. Igualment, la conjuntura financera i monetària –entre altres raons, per la incertesa a curt i mitjà termini sobre l'evolució dels tipus d'interès– afecta negativament l'activitat d'aixecament de fons", destaca la Alantra.

Les despeses d'explotació van disminuir un 14,1% fins als 79,9 milions, "principalment per la disminució de la retribució variable (-57,6%), la qual està lligada al rendiment del negoci".

Noticias relacionadas

contador