ep archivo   tienda de adolfo dominguez en delhi
ADOLFO DOMÍNGUEZ - Archivo

Les vendes d'Adolfo Domínguez creixen un 31,3%, fins a situar-se als 19,2 milions d'euros, al primer trimestre fiscal (de març a maig de 2022). Mentrestant, la companyia va registrar unes pèrdues netes de 2,2 milions d'euros, menors que els 8,6 milions d'euros del mateix període de l'any anterior.

L'Ebitda arriba als 900.000 euros i supera en 7,2 milions l'obtingut durant el mateix període de l'exercici anterior. La companyia encadena quatre trimestres consecutius, un any complet, amb Ebitda positiu.

La marca de moda d'autor continua augmentant el pes de la xarxa internacional amb el 54% de les botigues a l'estranger. Les vendes del grup creixen a tots els mercats on té presència. A Europa, amb Espanya com a principal mercat i amb 177 punts de venda, la facturació s'incrementa un 32,7%.

Les vendes en línia de la companyia ja s'estenen fins a 29 països, tant onla marca té botiga física com als 10 mercats més on només distribueix a través del comerç electrònic.

Les vendes comparables de la companyia creixen a tots els mercats un 25,7% respecte al mateix període de l'exercici anterior. Les vendes comparables mesuren el creixement mitjà de la facturació sense tenir en compte obertures, tancaments, reformes o canvis als sistemes de gestió de les botigues.

La internacionalització continua sent un dels pilars de creixement de la marca, que compta amb 350 punts de venda a 19 països. El 54% de les botigues són fora d'Espanya. Entre el març i el maig d'aquest any, la marca ha obert 6 noves botigues: 1 a Espanya, 2 al Japó, i 3 a Xipre que reforcen les 24 obertures realitzades per la companyia l'exercici 2021/22. El Japó, on Adolfo Domínguez va ser marca espanyola pionera en tenir xarxa pròpia de botigues, compta amb 18 punts de venda.

"La nostra facturació està al 94% respecte als nivells pre-covid del 2019 i és més rendible: millorem el nostre marge sobre vendes fins al 69%. Millorem en eficiència, en vendes per botiga i encadenem quatre trimestres consecutius (des de juny de 2021) amb Ebitda positiu", explica Antonio Puente, conseller delegat del grup Adolfo Domínguez.

Noticias relacionadas

contador