adolfo dominguez nueva tienda

Adolfo Domínguez va perdre 3,4 milions d'euros al primer semestre del seu exercici fiscal (de març a agost del 2023). Això compara amb els números vermells de -2,7 milions al mateix període de l'exercici anterior.

  • 4,80€
  • -0,21%

El grup tèxtil gallec de moda d'autor ha explicat que aquest resultat negatiu ha estat marcat per l'estacionalitat de la moda, que produeix les col·leccions amb mesos d'antelació respecte al moment de venda al client final, així com la inversió associada a l'expansió ia la transformació digital de la companyia.

Adolfo Domínguez ha indicat també que al segon trimestre estanc (de juny a agost) ha generat un benefici net positiu de 200.000 euros.

La facturació del grup durant el semestre va arribar als 56,7 milions, fet que implica un augment del 14,2%. Així mateix, durant els sis primers mesos del seu exercici fiscal, va obtenir un resultat operatiu (EBITDA) de 4,8 milions, un 11,9% més que durant el mateix període del 2022.

“Continuem construint el creixement de la nostra companyia. Les vendes comparables, les que mostren l'activitat de la xarxa comercial consolidada, augmenten un 8,2%, alhora que les noves obertures n'impulsen la facturació. Entre el juny i l'agost, a la segona meitat del semestre, vam generar benefici net positiu com a mostra del bon exercici de la nostra activitat”, explica Antonio Puente, conseller delegat d'Adolfo Domínguez.

Les vendes del grup pugen a tots els mercats en què té presència, amb augments del 9,9% a Europa i 26,3% a nivell internacional. La marca ha subratllat que continua "ampliant i optimitzant" la seva xarxa comercial. Entre març i agost, ha començat a operar a Aràbia Saudita, Equador, Unió dels Emirats Àrabs, Panamà, Paraguai i Puerto Rico.

Adolfo Domínguez compta amb 350 punts de venda a 24 països i una facturació anual de 114,2 milions d'euros (exercici 2022/23).

Noticias relacionadas

contador