115,05€
  • 1,80€
  • 1,59%

AB InBev va registrar al primer trimestre de l'any un benefici net de 1.340 milions de dòlars, xifra que suposa un 32% més, gràcies a l'augment en la venda de cerveses i a uns preus més alts, tot i que els costos més grans de les matèries primeres i els lliuraments de cervesa van reduir els guanys.

Per la seva banda, la companyia cervesera va incrementar la facturació un 11,1%, fins als 13.230 milions de dòlars. Tot i això, AB InBev ha explicat que aquest creixement "va ser parcialment atenuat per l'impacte negatiu previst dels productes de base, així com per l'augment de les despeses de venda, les despeses administratives i altres despeses generals, principalment a causa de costos més elevats a la cadena de subministrament".

En concret, va vendre un 2,8% més de begudes al període gener-març, fins als 139,3 milions d'hectolitres, amb augments a Amèrica Llatina i Europa, mentre que Amèrica del Nord i Àsia-Pacífic van registrar caigudes.

El conseller delegat, Michel Doukeris, ha destacat que la "dinàmica s'ha mantingut al llarg de tot el primer trimestre".

Noticias relacionadas

contador