ep tienda de cinco plantas en primark gran via tras incrementar un 15 el sueldo de sus empleados en
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo

AB Foods, la matriu de Primark, un dels principals rivals de la cadena de moda Inditex, puja amb força a la borsa després de publicar els seus resultats de l'exercici fiscal 2021, que han superat els pronòstics.

  • 22,96£
  • 0,53%

A més, la companyia ha anunciat un dividend especial que ha estat molt ben rebut pel mercat. El benefici operatiu EBIT va caure un 1%, fins als 1.011 milions de lliures, al conjunt de l'exercici, mentre el benefici net ha pujat fins als 725 milions de lliures. A més, els ingressos es van mantenir plans als 13.880 milions de lliures.

Els analistes de Shore Capital que aconsellen comprar el valor, amb una valoració de 1.981 penics, destaquen el canvi de to de la directiva sobre la retribució a l'accionista. Segons la seva opinió, el dividend especial "representa un gran pas endavant" per millorar el retorn als inversors.

En aquest sentit, destaquen que a la propera Junta d'Accionistes se sol·licitarà "el permís per iniciar un programa de recompra d'accions per fins al 10% del capital, una idea molt assenyada ateses les modestes valoracions actuals, cosa que no era potser recolzada pel mercat en el passat”.

contador