ep dia creacirculoexcelenciafranquiciasrevitalizarmodelos
DIA - Archivo

Dia

0,01€
  • 0,00€
  • 0,00%

The Bank of Nova Scotia, més conegut com Scotiabank i un dels cinc grans bancs de Canadà, ha aflorat l'1,77% del capital social de DIA a l'espera de conèixer-se l'opinió del consell d'administració sobre l'oferta pública d'adquisició (OPA) de LetterOne, societat controlada per l'inversor rus Mikhaïl Fridman.

En concret, l'entitat financera canadenca s'ha fet amb un paquet accionarial de més d'11 milions de títols de la cadena de supermercats, que està valorat en 7,2 milions d'euros segons els preus actuals del mercat.

Els títols de la cadena de supermercats cotitzen actualment als 0,654 euros, dos cèntims per sota del preu ofert per Fridman en l'OPA.

LetterOne, amb el 29% de la companyia, es manté com l'accionista de referència de la cadena de supermercats, seguit per Emmanuel Boussard, un dels fundadors de la companyia d'inversió Boussard & Gavaudan Partners, que ha pujat fins al 3,8%, i Gregoire Bontoux, que després de dissoldre la seva sindicatura, compta amb el 3,2% del capital social.

Aquests moviments arriben durant els dies previs al fet que el consell d'administració de DIA emeti el seu informe sobre l'oferta de Fridman, que ha descartat pujar el preu de 0,67 euros, ja que l'òrgan liderat per Borja de la Cierva disposa fins demà per donar a conèixer la seva opinió sobre l'OPA d'Fridman.

Segons consta en la Llei d'OPA, l'informe de l'òrgan d'administració de la societat afectada s'ha de publicar en el termini màxim de deu dies naturals a partir de la data d'inici del termini d'acceptació de l'oferta, que en aquest cas s'estén des del passat dia 1 fins al 23 d'abril.

Així mateix, en el mateix termini s'ha de remetre a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) perquè l'incorpori a l'expedient de l'OPA i a la representació dels treballadors de la societat afectada.

Noticias relacionadas

contador