• A més d'Espanya, la dada de l'IPC, també es publicarà a Alemany, i Gran Bretanya
  • L'enquesta Zew d'expectatives es farà pública a Alemanya i a la zona euro
Mario Draghi, President of the European Central Bank, ECB

Els inversors estaran atents aquest dimarts a les paraules que pronunciarà el president del Banc Central Europeu (BCE), Mario Draghi, a l'entrega d'un premi a Trento, Itàlia. A més, a la zona euro, es publicarà l'enquesta Zew de les expectatives de setembre. També s'informarà del nivell de desocupació del segon quatrimestre.

Dins de les nostres fronteres es coneixerà la dada de l'IPC (harmonitzat i subjacent) del mes d'agost. A Alemanya també es publicarà la dada de l'IPC (harmonitzat) del mateix mes i l'índex de preus a l'engròs també d'agost. No obstant això, la publicació més important del país en aquesta jornada serà l'enquesta Zew expectatives del mes de setembre.

Al Regne Unit, es publicarà l'IPC del mes d'agost. A més, també s'informarà sobre la producció IPP NSA del mateix mes. A l'hora de publicar aquestes dades, a la Xina s'haurà publicat de la producció industrial i vendes al detall del mes d'agost. Als EUA es publicarà l'estat del pressupost d'agost.

A més de a Espanya, la dada de l'IPC també es publicarà a Alemanya i Gran Bretanya

ECONOMIA

Xina: Producció industrial d'agost i vendes al detall d'agost (4:00 h.)

Alemania: Índex de preus a l'engròs, IPC del mes d'agost (8:00 h.), enquesta Zew expectatives de setembre i situació actual (11:00 h.)

Espanya: IPC del mes d'agost (9:00 h.)

Regne Unit: IPC del mes d'agost, Producció IPP NSA d'agost (10:30 h.)

Zona euro: Enquesta ZEW: expectatives de setembre i ocupació (11:00 h)

EUA: Estat del pressupost mensual agost (20:00 h.); índex Redbook (14:55 h.)

EMPRESES

No hi ha dades rellevants d'empreses

contador