bolsa madrid ibex

La sessió de demà dimarts començarà amb la publicació de la balança comercial del Japó. A més, està previst que el president del Banc Central nipó faci un discurs.

Als Estats Units, els inversors estaran atents a les intervencions de dos membres de la Reserva Federal, Rob Kaplan, president de la Fed de Dallas, i Jeffrey Lacker, màxim responsable de la Fed de Richmond. El més destacat a Europa seran les dades de producció industrial del Regne Unit i l'estimació del PIB d'aquest país per al mes de desembre, mentre que a Espanya destacaran els dividends de BBVA i Técnicas Reunidas.

Tot seguit, els deixem les cites més rellevants de la sessió:

ECONOMIA

Japó: balança comercial del mes de novembre (00.50 hores); confiança del consumidor del mes de desembre (6.00 hores); enquesta d'observadors econòmics del mes de desembre (7.00 hores); discurs del governador del Banc del Japó, Haruhiko Kuroda (11.30 hores).

Estats Units: el president de la Reserva Federal de Dallas, Rob Kaplan, intervindrà en un fòrum sobre perspectives econòmiques (1.50 hores); índex NFIB d'optimisme dels petits negocis del mes de desembre (12.00 hores); enquesta laboral JOLTS del mes de novembre (16.00 hores); subhasta de lletres a 4 setmanes (17.30 hores); subhasta de bons a 3 anys (19.00 hores); Jeffrey Lacker, president de la Reserva Federal de Richmond, participarà en un congrés monetari a Columbia (21.15 hores).

Espanya: transaccions d'habitatges del mes de novembre (9.00 hores).

Regne Unit: producció industrial del mes de novembre (10.30 hores), producció manufacturera del mes de novembre (10.30 hores), PIB estimat NIESR del mes de desembre (16.00 hores).

EMPRESES

Europa: BBVA i Técnicas Reunidas repartiran dividends.

Estats Units: resultats de CSX Corporation, HIS i Progress Software.

contador