Notícies de polsos

ep archivo   interior del palacio de la bolsa con paneles con valores del ibex 35 en madrid espana

L'Ibex continua caient i mira als 8.600 amb l'atenció posada en Jerome Powell

L'Ibex continua caient aquest dimecres (-0,5%. 8.649 punts) després de descendir ahir un 1,38%. Els experts de Bolsamanía no descarten que, a curt termini, posi a prova el suport dels 8.600 punts. Això, després de les retallades que es van veure aquest dimarts a Wall Street després d'una dada d'inflació més alt de l'esperat. A Àsia els números vermells també s'han imposat. Allí destaca que el Banc Central de Nova Zelanda ha suspès el programa de compra de bons.

primer plano bitcoin portada

El bitcoin abandona el seu rol de cobertura davant la inflació i cau cap a 30.000 dòlars

El bitcoin manté el seu to negatiu aquest dimecres després d'encadenar dues jornades de caigudes que han vist a l'actiu digital acostar-se a la part baixa del seu rang de cotització, en 30.000 dòlars, després de l'informe d'inflació dels EUA que va mostrar com els preus al consum es van elevar al seu màxim de tretze anys. Amb tot, els compradors han tornat a aprofitar les caigudes per a comprar la més operada de les divises digitals i el preu ha caigut fins a 31.000 dòlars, per a recuperar-se després fins a 32.000. El ethereum encara ha sofert un declivi major i es canvia de mans per sota de 1.900 dòlars i la capitalització total a penes supera 1,3 bilions de dòlars.

ep nave de dia

Així queda el nou gràfic de DIA després d'ajustar-se l'ampliació de capital

Aquest dimarts arrencava l'operació en la qual la companyia busca captar un màxim de 1.028 milions d'euros. L'ampliació es realitzarà en dos trams, un per una suma de 769,2 milions i que es cobrirà amb els crèdits de Letterone (amo del 74,81% de l'empresa) i un segon de 268,5 milions dirigit als inversors minoristes.

ep un grupo de personas realiza una fotografia a los valores del ibex 35 en el palacio de la bolsa

L'Ibex, un mes dins d'un canal baixista de manual

El 15 de juny nostre selectiu va marcar un màxim anuals en els 9.310,8 punts i des de llavors li tenim desplaçant-se dins d'un canal baixista de llibre, de manual. En aquest període ha retrocedit entorn d'un 7%.