Notícies de polsos

amazon obtient gain de cause face a l ue sur les impots au luxembourg

Amazon, el gran triomfador de la setmana en les borses

Molt mal se li han de donar les coses a Amazon per a no confirmar en espelmes setmanals per sobre de la resistència dels 3.555 dòlars aquest divendres. Al cap d'un any de moviment lateral els títols del gegant mundial del comerç electrònic han despertat de nou.

ep archivo   valores del ibex 35 en un panel del palacio de la bolsa a 21 de abril de 2021 en madrid

L'Ibex i la resta d'Europa reboten amb ganes després de l'última 'rebregada'

Al voltant d'un 2%. Això és el que es deixa l'Ibex en l'acumulat setmanal després de les caigudes inflades del dimarts i els forts descensos del 2,31% de la passada jornada, i a l'espera del que faci finalment avui divendres (a aquestes hores puja un 1%). La setmana ha estat marcada pel temor creixent a la variant Delta i a l'extensió del coronavirus, mentre els diferents països reimposen restriccions que evidencien que les coses s'estan complicant per moments i que l'estiu, en el qual molts havien posats les seves esperances econòmiques, podria truncar-se.

bitcoin 20210520104052

Ni tan sols el bitcoin és immune a la variant Delta i les 'criptos' segueixen en negatiu

El mercat de les criptomonedas es manté en vermell aquest divendres, després d'una nova onada de vendes que aquest dijous va fer perdre al bitcoin el suport de curt termini en 34.000 dòlars. Després de marcar un mínim de juliol en 32.500 dòlars, la creació de Satoshi Nakamoto tracta de consolidar al voltant de 33.000 dòlars, però tot fa pensar que acabarà per tocar els 30.000, la part baixa del rang en el qual l'actiu digital ve desplaçant-se en les últimes setmanes.

ep archivo - la planta industrial de ence en navia

Ence, una altra vegada jugant amb foc

Les importants caigudes dels últims mesos en els títols de la paperera col·loquen el preu, una vegada més, a les portes de la important zona de control dels 3,15-3,20 euros, abans important resistència.