Notícies de polsos

1619084459 vacuna

Schroders alerta de pròximes restriccions en certs mercats emergents per la Covid

Els programes de vacunació als mercats emergents no avancen a un ritme accelerat. La lentitud de la implantació, juntament amb l'escepticisme sobre les vacunes, fa que les taxes de vacunació segueixin sent d'un sol dígit en molts països en desenvolupament, cosa que amenaça amb més restriccions de l'activitat durant els propers mesos, segons explica la gestora Schroders.

ep archivo   sede de cellnex

Cellnex pot batre els màxims històrics en qualsevol moment

A mitjans del mes de maig vam advertir de l'impecable moviment en forma de retrocés temporal en els títols de Cellnex, que es recolzaven en la recta suport (abans resistència) que unia els màxims decreixents de febrer i de març. I des de llavors, amb les seves parades, no ha parat d'escalar posicions fins avui.

ep archivo   pantalla del ibex 35 con el grafico historico de la cotizacion del ibex en la sede de

Suaus caigudes per a l'IBEX, impulsat per les renovables i llastat pels bancs

L'IBEX 35 ha baixat un 0,31%, fins als 9.202,20 punts, en una sessió durant la qual la Reserva Federal (Fed), les conclusions de la seva reunió es coneixeran a partir de les vuit del vespre hora espanyola, serà la gran protagonista. Els inversors han mantingut la cautela a l'espera que el banc central nord-americà doni alguna pista sobre el que pensa fer amb els estímuls durant els propers mesos.