Notícies de polsos

ep fernando simon

Sanitat veu "factible" el final de la mascareta en exteriors per mitjans o finals de juliol

El final de la mascareta en exteriors podria estar més a prop del que es pensa. Després que Castella-La Manxa hagi anunciat que suprimirà l'obligatorietat del seu ús en espais oberts abans de juliol i que la Comunitat de Madrid i Galícia hagin dit que també estan valorant aquesta possibilitat, el director del Centre de Coordinació d'Alertes i Emergències Sanitàries, Fernando Simón, ha assenyalat que és "factible" que aquesta mesura pugui arribar per a mitjans o finals de juliol a tot el país, sempre que segueixi el bon ritme de la campanya de vacunació i els contagis es mantinguin sota control.

primer plano bitcoin portada

De la pesseta al bitcoin: Bitnovo impulsa el bescanvi de monedes romanents per 'criptos'

Segons les últimes dades del Banc d'Espanya, encara queda el 3% de l'import total en pessetes que hi havia al dia 1 de gener de 2002, moment en què l'euro va començar a ser vàlid a Espanya. S'estima que encara hi ha en circulació 266.051 milions de pessetes sense canviar, xifra que equival a 1.599 milions d'euros. Part d'aquestes monedes es poden convertir en bitcoins gràcies a la iniciativa de Bitnovo: ofereix un 15% addicional en bitcoins al bescanvi donat per les pessetes als punts de canvi autoritzats abans del 30 de juny.

ep archivo   edificio de la sede de telefonica a 27 de abril de 2021 en madrid espana

Telefónica reduirà deute en 5.000 milions després de tancar l'acord amb Liberty al UK

Telefónica ha tancat l'acord amb Liberty Global per unir els seus negocis al Regne Unit (O2 i Virgin) i formar una aliança d'empreses participada en el 50% per les dues companyies un cop obtingudes les aprovacions reguladores pertinents, dutes a terme les recapitalitzacions necessàries i complertes la resta de condicions pactades per al tancament de l'esmentada transacció. La aliança d'empreses es dirà VMED O2 UK Ltd.

Els futurs europeus pugen un 1,20% de mitjana vs. +0,35% de l'IBEX 35

Els futurs europeus pugen un 1% de mitjana

L'IBEX es desperta amb lleugeres pujades, del 0,17%, fins als 9.165 punts