Notícies de polsos

fitur pedro sanchez

Espanya reobre el turisme al Regne Unit des de dilluns i a la resta des del 7 de juny

Espanya tornarà a obrir les portes del turisme als viatgers estrangers. En el cas del Regne Unit, a partir de dilluns que ve, i en el cas de la resta del món, els seus ciutadans hauran d'esperar fins al proper 7 de juny. Així ho ha anunciat el president de Govern, Pedro Sánchez, que ha acudit a Fitur per presentar-ho junts amb la ministra d'Indústria, Reyes Maroto, i la titular de Sanitat, Carolina Darias. Espanya tindrà a la seva disposició el certificat Covid de la Unió Europea o Certificat Verda Digital a partir de l'1 juliol. Aquest document permetrà als ciutadans vacunats, que presentin un test negatiu o haver superat ja la malaltia, viatjar per tot el territori nacional i el de la UE.

vitalik-buterin-ether-ethereum-crypto

El fundador d'ethereum carrega contra les 'criptos': "Estan en una bombolla"

El fundador d'ethereum, Vitalik Buterin, ha estat l'últim a unir-se a la llista de noms i influencers que carreguen contra l'estat actual de mercat de les criptodivisas. Creu que aquests actius estan en una bombolla i que el debat sobre l'energia que envolta la mineria del bitcoin requereix que s'adopti un canvi tecnològic.

ep archivo - la secretaria del departamento del tesoro de eeuu janet yellen

El Tresor dels EUA demana declarar les transaccions de 'criptos' de més de 10.000 dòlars

El Departament del Tresor dels Estats Units posa el focus en les plataformes d'intercanvi de criptodivises. El desastre del mercat d'aquesta setmana, durant la qual van volar milers de milions de dòlars ha elevat a primera fila el debat al voltant d'un major escrutini regulador als EUA sobre la compravenda d'aquests actius, per tal de protegir els consumidors. Un dels primers passos serà que els criptobrókers i els custodis informin de les transaccions de criptografia superiors a 10.000 dòlars al Servei d'Impostos Interns.

L'IBEX es desperta amb lleugeres pujades del 0,06% fins als 9.129 puntos