jerome powell fed 20221201080216

El president de la Reserva Federal, Jerome Powell, ha contret Covid-19, després d'haver donat positiu en una prova realitzada, encara que, segons la informació difosa pel banc central nord-americà, "té símptomes lleus i treballa de manera remota", ja que havia estat vacunat amb anterioritat.

"El president Powell està al dia amb les vacunes i els reforços contra la Covid-19. Seguint la guia dels Centres per al Control i la Prevenció de Malalties, està treballant de manera remota mentre s'aïlla a casa", ha destacat la Fed .

En una de les últimes aparicions públiques, durant una trobada de banquers centrals que es va celebrar el 10 de gener a Estocolm, Powell va defensar la necessitat d'adoptar "mesures que no són populars" per frenar la inflació.

A la seva agenda més immediata apareix la propera reunió del banc central, fixada per al 31 de gener i l'1 de febrer, en què la Fed podria tornar a reduir el ritme d'augments dels tipus d'interès com ja va fer el desembre, quan els va incrementar en 50 punts bàsics.

contador