dl elon musk tesla spacex space x twitter pd
Sharecast / public domain image

El propietari d'X, la xarxa social anteriorment coneguda com a Twitter, i fundador de Tesla, Elon Musk, ha assegurat que se sotmetrà a una ressonància magnètica al coll i la part superior de l'esquena aquest dimarts, per una malaltia que "pot requerir cirurgia", segons una publicació a la pròpia xarxa social.

Musk ha assegurat que sabrà aquesta setmana si finalment necessitarà passar per quiròfan, i ha avançat que la cirurgia es podria dur a terme "abans que pugui passar la baralla", en referència al combat anunciat amb el fundador de Meta, Mark Zuckerberg.

Aquest cap de setmana, Musk va assegurar també a través d'X que la baralla es retransmetrà a la xarxa social, i que "tots els ingressos aniran a la caritat per als veterans".

"Estic aixecant peses durant tot el dia, preparant-me per a la baralla. No tinc temps per fer exercici, així que només els porto a la feina", va publicar diumenge a X, i hores després va afegir que farà servir un estil de combat WWE.

Per la seva banda, Zuckerberg no ha quedat callat respecte a la baralla, i ha assegurat que ja va proposar una data a la qual Musk encara no ha respost.

"Estic llest avui. Vaig suggerir el 26 d'agost quan em va desafiar per primera vegada, però no ho ha confirmat. Sense contenir la respiració", va publicar al seu perfil de Threads, la xarxa social de recent creació que busca competir amb X.

contador