cbasia9 short1
38.925,63
  • 1.055,37
  • 2,79%

Els mercats de valors asiàtics han registrat sòlids guanys dijous, després que el president de la Reserva Federal (Fed), Jerome Powell, apuntés a un ritme més lent dels augments de les taxes del banc central el proper any.

Les accions japoneses han pujat per cinquena sessió consecutiva gràcies al sector energètic, després que el preu del cru caigués a mínims de 13 mesos. El Nikkei (+0,39%) ha tancat en positiu per cinquè dia consecutiu. L'índex Hang Seng de Hong Kong (-0,85%) ha renunciat als guanys inicials i ha acabat en negatiu.

Els punts de referència de la Xina han estat lleugerament més alts, i els inversors estan en estat d'alerta per a la reunió del cap de setmana entre els presidents Donald Trump i Xi Jinping. El compost de Xangai (-1,32%) i el compost de Shenzhen (-2,21%) han oscil·lat entre lleugers guanys i pèrdues. Però els analistes de Nomura segueixen desconfiant de la cimera comercial i qualifiquen la reunió com "un sopar d'alt nivell, però el menú podria no incloure un acord comercial".

El Kospi SEU de Corea del Sud ha pujat un 0,28% i el Taiex de Taiwan ha acabat pla. L'índex de referència de Singapur ha pujat gairebé un 1%. L’ASX 200 d'Austràlia ha acabat amb un auge de 0,4%, i l'índex de Nova Zelanda ha pujat al voltant d'1%.

Noticias relacionadas

contador