dl singapore city skyline night asia finance pixabay
Sharecast / Pixabay
38.925,63
  • 1.055,37
  • 2,79%

Les accions de la regió Àsia-Pacífic han tancat amb signe mixt durant les operacions de dimarts, ja que el banc central australià ha mantingut sense canvis el seu objectiu de tipus d'interès, però ha apuntat pujades de tipus d'interès abans del previst.

El Kospi de Corea del Sud ha pujat un 1,53%, liderant els guanys entre els principals mercats de la regió, ja que les accions del pes pesant del sector, Samsung Electronics, han pujat al voltant del 3%.

L'índex Hang Seng de Hong Kong ha retallat els guanys anteriors, però s'ha mantingut al voltant del 0,65%. Les accions de la Xina continental han baixat, ja que l'índex compost de Xangai ha caigut un 0,62%, mentre que el component de Shenzhen ha baixat lleugerament.

Les accions japoneses han caigut després de la pujada de dilluns del 3%, i el Nikkei 225 ha baixat un 0,4%, mentre que l'índex Topix s'ha deixat un 0,51%.

L'ASX200 ha tancat amb un declivi del 0,32%, després que el Banc de la Reserva d'Austràlia hagi mantingut el tipus d'interès oficial en el mínim històric del 0,1% durant la reunió del novembre. Tot i això, ha avançat les previsions econòmiques, la qual cosa significa que els tipus d'interès probablement pujaran abans del 2024.

Noticias relacionadas

contador