• Austràlia manté els tipus d'interès sense canvis a l’1,5%
0cbasia921j2

Els principals parquets asiàtics s'han deixat portar una jornada més per les vendes dels valors tecnològics i han acabat la sessió en vermell, amb excepció del Kospi de Corea del Sud que avança un 0,34% al tancament.

  • 24,06€
  • -1,11%

Els índexs que més han patit han estat el Nikkei japonès i el Taiex de Taiwan, que han acabat la sessió d'aquest 5 de desembre amb caigudes del 0,37% i el 0,79%. Els dos valors han pres el relleu del Nasdaq que va acabar amb un retrocés de l’1,1 a la jornada del 4 de desembre.

El Hang Seng de Hong Kong, també s'ha vist arrossegat per l'onada de vendes i acaba amb un 1% en el terreny negatiu. A la Xina continental, Xangai i Shenzhen cauen un 0,20% i un 1,63%, mentre que al pla macroeconòmic, el PMI del sector serveis de la revista Caixin ha llançat unes figures del mes de novembre per sobre del que s'esperava als 51,9 punts.

Encara a l'àmbit macro, la Reserva del Banc d'Austràlia ha deixat els tipus d'interès sense canvis a l’1,5%. L'índex de Sydney, l’ASX200, cau un 0,23%. Nova Zelanda, Tailàndia, Malàisia, Bombai i Singapur també acaben en el vermell, amb caigudes des de menys d'un 0,1% fins a un 0,4%.

Noticias relacionadas

contador