• Xangai i Shenzhen pugen un 2%
0cbasia921j2

La majoria dels parquets asiàtics han pres el relleu aquest dijous de les vendes a Wall Street, després que el Dow Jones es desplomés més de 400 punts durant la sessió de dimecres, per acabar cedint al tancament, igual que els altres índexs de la borsa nord-americana. El Nikkei i el Hang Seng, que havien pujat durant sessions anteriors, cauen un 1% i un 1,5%, respectivament.

  • 24,06€
  • -1,11%

L'índex de referència de la borsa del Japó es manté impassible a la debilitat del ien que es manté a prop dels mínims de dimecres, als 107,70 iens.

Les vendes també s'han deixat notar en el Kospi sud-coreà, que cau un 0,63% i a les borses de Tailàndia i Malàisia, que cedeixen entre un 0,5% i un 0,1%. Singapur estén les seves pèrdues i es deixa un 0,7% i Bombai acaba pla.

Els índexs del Pacífic, en canvi, pugen tímidament en el cas d'Austràlia, amb una alça del 0,12%, i amb ganes en el cas de Nova Zelanda, que escala un 0,81%. A la Xina continental, les borses han reprès l'activitat aquest dijous, després de les vacances de l'any nou lunar i el Festival de primavera, i es disparen un 2% en Xangai i Shenzhen, amb els seus respectius selectius beneficiant-se del bon acompliment dels valors xinesos.

Noticias relacionadas

contador