• El Hang Seng tanca en verd

Els principals mercats asiàtics s'han pres un respir aquest dimecres, després del bon començament setmanal i el vermell s'imposa en pràcticament tot el continent. Les borses d'Austràlia i el Japó lideren les pèrdues, arrossegades per l'auge de les divises nipona i australiana davant el dòlar dels EUA.

  • 38.925,63
  • 2,79%

El ien ha avançat a prop d'un 1% i s'allunya de mínims de dos mesos al voltant dels 114,500 dòlars, mentre l’'aussie' (dòlar australià) s'ha disparat al seu millor nivell d'una setmana. Així, el Nikkei cedeix un 0,5%, després d'haver avançat un 1,3% durant les dues jornades anteriors. L’ASX200 cau gairebé un 1%.

El Nikkei i l’ASX200 es veuen llastats per l'auge del ien i del dòlar australià

En altres llocs del món, el Hang Seng de Hong Kong tanca en verd amb un avanç del 0,60% i impulsada pels guanys del sector bancari a la Xina. Les borses del gegant asiàtic, per la seva banda, cauen un 0,50% de mitjana a Xangai i Shenzhen.

El Kospi sud-coreà finalitza la jornada amb una caiguda del 0,15%, Malàisia ho fa pla, igual que el Sensex de Bombai, Tailàndia avança un 0,33% i Singapur cau un 0,43%.

Noticias relacionadas

contador