Els mercats asiàtics han tancat la jornada de dijous mixtes després dels moderats guanys amb què va tancar Wall Street, amb el Dow rubricant la sessió en positiu per primera vegada en sis jornades.

Al Japó, el Nikkei 225 ha pujat un 0,59%, mentre que l'índex Topix s’ha mantingut pla. Per la seva banda, l'índex coreà Kospi ha tancat en verd amb una pujada d’un 1,39%.

Els mercats xinesos han caigut durant la sessió, amb el compost de Xangai perdent un 1%, mentre que el Shenzhen ha retrocedit un 1,34% amb pèrdues a la majoria de sectors. Per la seva banda, l'índex Hang Seng de Hong Kong ha tancat amb pèrdues del 0,62%, afectat per la mala actuació de la banca i les tecnològiques.

L'índex australià, ASX200, s’ha mantingut estable durant la jornada després de romandre tancat durant la jornada anterior per festivitat. El sector financer ha reduït la seva cotització un 0,55% amb la majoria dels títols de la banca en vermell, les accions de Westpac han caigut un 1,51%, ANZ ha caigut un 0,55%, així com Commonwealth Bank (-0,65%) i el National Australia Bank (-0,41%).

La coreana Samsung ha anunciat durant les primeres hores els seus resultats del primer trimestre. La tecnològica ha publicat un benefici operatiu de 14.450 milions de dòlars, un 58% més que durant el mateix període de 2017.

El ien japonès s’ha intercanviat per 109,32 dòlars, per sota dels nivells de la setmana passada. El dòlar australià s’ha mantingut als 0,7571 dòlars, mentre que l'euro es va afeblir fins als 1,2171 dòlars.

Noticias relacionadas

contador