0cbasia921j2

La majoria dels parquets del continent asiàtic han tancat en vermell aquest dijous, després d'una onada de presa de beneficis que ha sacsejat les borses de la regió després de la limitada reacció a Wall Street sobre l'anunci de pujada de tipus i de major normalització de la política monetària de la Reserva Federal dels EUA (Fed).

  • 38.981,75
  • 0,18%

Les majors pèrdues s'han notat en el Hang Seng de Hong Kong, que cau més d'un 1%, i en l’ASX200 australià, que perd un 1,21%, mentre el Nikkei es deixa un 0,26% i el Kospi de Corea del Sud cedeix gairebé un 0,50%.

Els principals índexs tanquen en vermell: el Hang Seng i l’ASX200 encapçalen les pèrdues

El banc central va complir amb les expectatives de pujada de tipus, va deixar el camí completament clar per escometre el tercer increment de taxes projectat aquest 2017 i va revelar els seus plans per reduir el seu voluminós balanç de 4,5 bilions de dòlars. No obstant això, tant el dòlar, que ha deixat un nou mínim en l'índex que mesura el seu acompliment durant la matinada passada, als 96,200 punts, com els índexs dels EUA han deixat una escassa reacció sobre l'anunci.

A la Xina continental, Shanghai acaba pla, mentre Shenzhen puja un 0,63%. En altres llocs, Tailàndia i Malàisia acaben plans, mentre Bombai i Singapur cauen un 0,20% i un 0,60%, respectivament.

Noticias relacionadas

contador