cbasia93 short1

Tancament mixt de les borses asiàtiques aquest dimarts, amb els parquets xinesos retallant guanys al tancament que han deixat caigudes en el compost de Xangai (-0,14%). Els inversors segueixen a prop el desenvolupament de les converses comercials entre la Xina i els EUA i la pujada dels preus del petroli, alimentada pel conflicte armat a Líbia.

El focus, però, està en les últimes declaracions de la Casa Blanca, que apunten que Washington encara estaria insatisfet amb Pequín en alguns punts del seu acord comercial. Amb els mercats pendents que es pugui arribar a algun tipus d'acord el mes que ve, els parquets es ressenten amb les notícies que arriben des d'aquest front. Amb tot, a la Xina continental, el compost de Shenzhen ha deixat un avanç de gairebé un 1% i a Hong Kong, el Hang Seng ha pujat un 0,21%.

El Nikkei japonès ha afegit un 0,14%, el Kospi sud-coreà ho ha fet un 0,13% mentre que en el Pacífic, l’ASX200 australià ha acabat pla i l'NZX de Nova Zelanda ha pujat un 0,20%. Les borses del sud-est asiàtic han deixat pujades a Singapur (+0,12%) i Indonèsia (+0,47%), mentre que Malàisia ha cedit un 0,25%.

Noticias relacionadas

contador