india covid portada
38.925,63
  • 1.055,37
  • 2,79%

Les accions dels principals mercats d'Àsia-Pacífic han pujat en la seva majoria durant les operacions de dilluns, amb els mercats de l'Índia avançant un 1%, malgrat que els inversors segueixen pendents de la situació de la Covid al país.

El Nifty 50 ha pujat un 1,2%, mentre que el BSE Sensex ha avançat un 1,32%. La situació de la Covid a l'Índia continua sent greu, ja que el país continua lluitant contra un sorprenent augment de noves infeccions pel coronavirus. Diumenge es van registrar gairebé 350.000 noves infeccions diàries.

El govern de Biden ha dit que posarà immediatament a disposició de l'Índia les matèries primeres necessàries per a la producció de la vacuna contra el coronavirus. La resposta dels Estats Units es produeix després que Gran Bretanya, França i Alemanya també prometessin ajuda a l'Índia durant el cap de setmana.

A la resta de la regió, el Nikkei 225 del Japó ha guanyat un 0,65%, mentre que l'índex Topix ha pujat un 0,38%. El Kospi de Corea de Sud ha avançat un 0,76%.

Les accions de la Xina continental també han pujat, amb el compost de Xangai pujant un 0,19% i el component de Shenzhen guanyant un 0,548%. L'índex Hang Seng de Hong Kong ha pujat un 0,1%.

A Austràlia, l'S&P/ASX 200 s'ha mantingut pràcticament sense canvis.

L'índex MSCI més ampli d'accions d'Àsia-Pacífic fora del Japó va guanyar un 0,66%.

Noticias relacionadas

contador