• La producció industrial de la Xina supera expectatives i puja al 6,5%
cbasia1

Els valors de la zona d'Àsia-Pacífic han tancat amb to negatiu aquest dimecres, malgrat que el rebot dels valors tecnològics havia provocat guanys en el Nikkei i en el Kospi coreà a l'inici de la jornada.

  • 38.925,63
  • 2,79%

Però tot i que el sentiment de mercat sembla haver-se estabilitzat, després que Wall Street hagi tancat en verd després de dos sessions de caigudes, els valors del Japó i Corea del Sud han acabat la sessió amb pèrdues de gairebé el 0,1% i del 0,19%, respectivament.

A la Xina continental, Xangai i Shenzhen s'han endinsat també en el terreny negatiu, amb pèrdues del 0,79% i del 0,55%, respectivament, malgrat que les dades de producció industrial del gegant asiàtic han superat les expectatives i han avançat un 6,5% interanual al maig. Les vendes al detall de la segona potència mundial també han deixat millors resultats del que s'esperava fins al 10,7% al cinquè mes de l'any.

El Hang Seng de Hong Kong cau també gairebé un 0,1%, mentre l’ASX200 puja un 1,6%. Les borses de Tailàndia, Malàisia i Singapur guanyen un 0,2% de mitjana. Bombai acaba pla.

contador