inversor217

Les borses asiàtiques han tancat en vermell aquest dimecres després del fluix acompliment de Wall Street durant la sessió anterior. Els mercats emergents s'han desmarcat també com una altra de les claus per llastrar Àsia durant aquesta jornada.

  • 38.925,63
  • 2,79%

L'índex Nikkei ha tancat amb una caiguda del 0,25%, amb fabricants com Toyota i Nissan veient-se afectats per l'impacte d'un tifó que ha colpejat la regió durant les seves operacions.

Les borses asiàtiques s'han vist contagiades pel fluix acompliment del parquet nord-americà

A Corea del Sud, el Kospi ha tancat cedint un 0,2% arrossegat per la caiguda de Samsung, que s'ha deixat un 1,15% al ​​tancament de la sessió. Per la seva banda, a Austràlia l’ASX 200 s'ha deixat un 0,97% al tancament, arrossegat per l'exercici de les seves mineres.

A la Xina continental, l'índex Hang Seng ha caigut un 1,65%, mentre que els compostos de Xangai i de Shenzhen s'han deixat entre un 0,7% i un 0,9%, respectivament.

"La Xina pot seguir una estratègia d’'esperar a veure què passa' durant els mesos previs a les 'midterm elections', que se celebren el novembre", afirmen els analistes de Deutsche Bank. "En la nostra opinió, hi ha una bona raó per seguir aquesta estratègia: la guerra comercial probablement també resultarà perjudicial per als EUA", conclou.

Noticias relacionadas

contador