trump-dit-qu-il-pense-revoir-prochainement-kim-jong-un
38.925,63
  • 1.055,37
  • 2,79%

Les borses asiàtiques han tancat en vermell aquest dijous. I ho han fet després de la cimera entre Trump i Kim, que ha arribat al seu final sense un acord nuclear entre les dues i sense haver-se dut a terme substancials avenços.

Al Japó, el Nikkei 225 ha tancat amb caigudes del 0,7%, les mateixes que ha registrat el Topix. A Hong Kong, l'índex Hang Seng ha tancat cedint un 0,4% al tancament de la sessió.

A la Xina continental, els compostos de Xangai i Shenzhen han cedit un 0,4% i avançat un 0,3%, respectivament. A Corea del Sud, el Kospi s'ha deixat un fort 1,7% arrossegat per les dures caigudes de Samsung Electronics i SK Hynix. Finalment, a Austràlia, l’ASX 200 s'ha recuperat de les seves pèrdues inicials per acabar avançant un 0,3% al tancament de la jornada borsària.

Al mercat de divises, el ien japonès s'ha intercanviat als 110,78 respecte al dòlar nord-americà. Per la seva banda, el dòlar australià ho ha fet als 0,7129 dòlars nord-americans.

Pel que fa a la resta, aquesta matinada s'han publicat a la Xina els índexs de gestors de compra oficials dels sectors de les manufactures i dels serveis, els PMI oficials de febrer. "En els dos casos els indicadors s'han situat per sota del que esperaven els analistes, amb el PMI del sector manufacturer indicant contracció per tercer mes de manera consecutiva i aconseguint el seu nivell més baix en tres anys.

Noticias relacionadas

contador