cbasia9 short1

Les accions a la regió d'Àsia Pacífic han acabat amb signe mixt aquest dilluns, quan arrenquen 20 dies de vacances al Japó que mantindrà les seves borses tancades.

Les accions de la Xina continental van caure al tancament, amb el compost de Xangai deixant-se un 0,77% i el compost de Shenzhen caient al voltant del 2,88%. No obstant això, arriben bones notícies del front de la guerra comercial. El secretari del Tresor nord-americà, Steven Mnuchin, ha assegurat aquest diumenge que les converses comercials entre la Xina i els Estats Units estan entrant en "la fase final", abans que una delegació de l'administració del president Donald Trump arribi a Pequín per intentar finalitzar un acord, segons el diari nord-americà The New York Times.

Mnuchin ha assenyalat que les dues parts estan cada vegada més a prop d'arribar a un acord, però ha recalcat que encara queda molt per fer i que el diàleg està en un punt que podria finalitzar amb o sense acord.

En altres mercats, l'Hong Seng de Hong Kong puja un 0,86%, mentre el Kospi sud-coreà es dispara un 1,7%. Al Pacífic, Austràlia cau un 0,41%, mentre l'NZX50 puja un 0,18%. En el Sud-est asiàtic, Singapur també puja més d'un 1,43%, mentre la resta de parquets tanquen amb declivi moderat.

Noticias relacionadas

contador