cb asia stocks 5 short1
38.981,75
  • 70,56
  • 0,18%

Les borses asiàtiques han aconseguit acabar aquest dimarts planes o amb tímides pujades tot i la manca de direcció que han exhibit tota la sessió. Els temors sobre el creixement global que van pesar dilluns sobre Wall Street han deixat notar també la seva empremta en les borses del continent.

El Nikkei ha acabat amb un tímid auge del 0,1%, mentre a la Xina continental, els compostos de Xangai i Shenzhen deixen alces del 0,25%. Les notícies que arriben des del front de la guerra comercial també se segueixen amb especial atenció pels inversors.

Després de les últimes notícies, que havien generat cert nerviosisme, els EUA han confirmat que tot segueix segons l'acordat al calendari de les seves trobades previstes amb la Xina. El secretari d'Estat dels EUA, Steven Mnuchin, va confirmar aquest dilluns que el representant comercial dels EUA, Robert Lighthizer, es reunirà amb el viceprimer ministre xinès, Liu He, per mantenir converses comercials d'aquí a dues setmanes.

A Hong Kong, el Hang Seng puja també un 0,2% i a Corea del Sud, el Kospi ho fa un 0,45%. Signe mixt per a les borses del Sud-est asiàtic, amb alces del 0,45 a Singapur i Tailàndia, mentre Malàisia cedeix un 0,1%. Els índexs del pacífic també acaben amb caigudes moderades.

Noticias relacionadas

contador