• Les borses xineses encara estan de vacances
cbasia short324

Els principals parquets asiàtics han tornat als guanys durant una jornada marcada pel declivi de Wall Street de dimarts, el primer en set jornades. Després d'un agitat arrencada de sessió, els indexes han rubricat dimecres amb alces pronunciades, la més rellevant de les quals ha estat la de la borsa de Taiwan que puja un 2,81%.

  • 24,06€
  • -1,11%

L'índex de referència d'aquest mercat ha tornat a l'activitat després de les vacances de l'any nou lunar i ara només les borses de la Xina continental segueixen gaudint del descans. El Hang Seng de Hong Kong, per la seva banda puja un 1,81%, i anticipa una bona arrencada dels parquets continentals aquest dijous, ja que són els valors xinesos els que han impulsat el selectiu.

A Corea del Sud, el Kospi també puja un 0,60% al tancament. El Nikkei, per la seva banda, deixa un avanç més moderat, del 0,21%, gràcies a la reculada del ien que s'ha depreciat un 2,4% des del seu màxim de divendres als 105,50 iens contra el dòlar. La divisa nipona ha deixat un mínim a les portes dels 108,00 iens. Singapur puja un 1,2%.

En altres llocs, Malàisia i Tailàndia acaben plans, mentre en els índexs del pacífic, l’ASX200 tanca pla i l’NZX50 de Nova Zelanda puja un 1,26%. Bombai avança un 0,38%.

Noticias relacionadas

contador