donald-trump-tient-une-conference-de-presse-lors-du-forum-economique-mondial-de-davos

Donald Trump assegura tenir el que cap biofarmacèutica no ha aconseguit encara: la cura del coronavirus. El president dels EUA ha suggerit aquest dijous injectar desinfectant i tractar amb "una llum tremenda" als malalts.

"Veig que el desinfectant mata al virus en un minut. Seria interessant provar-ho en el cos, com una neteja", ha suggerit concretament la persona amb més poder del món.

El monòleg de Trump va seguir endavant. A continuació, el president dels EUA va posar sobre la taula una altra possibilitat: "Colpegem al cos amb una llum tremenda, ultraviolada o simplement molt potent, cal parlar amb els metges per veure si hi ha alguna manera d'aplicar llum i calor per curar".

Com és de costum, un dels 'bombers' que escorta Trump constantment va haver de sortir al cap de pocs minuts a apagar el foc que havia provocat.

En aquesta ocasió va ser Stephen Hahn, director de l'Agència del Medicament dels EUA. Hahn es va veure obligat a comparèixer per demanar als nord-americans que "no ingereixin desinfectant" després de les paraules del seu president. Finalment, analitzant l'ocurrència del Trump, va assegurar que les seves són les preguntes que "qualsevol metge espera d'un pacient".

Aquesta no és l'única solució estel·lar de Trump contra el coronavirus. Fa només uns dies, el president lamentava que el brot no pogués ser derrotat amb un antibiòtic: "Solen usar-se per a resoldre tots els problemes, però a aquest no li poden seguir el ritme".

Noticias relacionadas

contador