ep el presidente del gobierno pedro sanchez en rueda de prensa en moncloa tras la celebracion del
EUROPA PRESS/E. Parra. POOL - Europa Press

"Que el 9 de maig sigui el punt i final a l'estat d'alarma, aquest és el nostre objectiu i en això treballem", ha dit aquest dimarts el president de l'Executiu, Pedro Sánchez, durant una compareixença posterior al Consell de Ministres.

La "cogovernament" expressada al Consell Interterritorial de Salut Pública és el que permetrà que "puguem seguir responent a qualsevol tipus de rebrot al nostre país i al procés de vacunació", ha explicat Sánchez.

Durant la roda de premsa, el president ha reconegut ser conscient que "la societat està exhausta, però els convido a mirar enrere. Ja queda menys, molt menys del que podríem pensar durant el temps més dur del confinament, però encara hem de protegir-nos i no abaixar la guàrdia".

Precisament, el proper 14 d'abril Sánchez compareixerà al Congrés dels Diputats per donar explicacions sobre l'estat d'alarma vigent, segons es va pactar en el seu moment a la Junta de Portaveus, com està recollit en el marc del decret de pròrroga. L'última vegada que va comparèixer davant el ple per la mateixa qüestió va ser al febrer.

Noticias relacionadas

contador