la vice presidente americaine kamala harris avec l ancien president barack obama a la maison blanche a washington

"Els Estats Units estan a punt per a un nou capítol", per a "una història millor". "Estem a punt per a la presidenta Kamala Harris", ha assegurat l'expresident Barack Obama durant la seva intervenció a la Convenció del Partit Demòcrata.

Segons les paraules d'Obama, els EUA necessiten algú que "realment es preocupi dels milions de persones que en aquest país s'aixequen cada dia per fer allò essencial". També que “lluiti pel seu dret a batallar per millors salaris i millors condicions laborals”.

"Kamala serà aquesta presidenta", està "llista per a aquest treball", ha dit, assegurant que "és una persona que ha lluitat tota la vida per la gent que necessita una veu".

"Sí, ella pot!", ha cridat Obama alhora que ha aprofitat el seu moment davant del micròfon per criticar Donald Trump.

L'ha definit com “un multimilionari de 78 anys que no ha deixat de queixar-se dels seus problemes des que va baixar per la seva escala mecànica daurada fa nou anys”. "És un tipus el teatre del qual ja s'ha tornat força pesat. No necessitem quatre anys més de cridòria i caos. Ja hem vist aquesta pel·lícula i tots sabem que les seqüeles normalment són pitjors".

"La majoria de nosaltres no vol viure en un país amargat i dividit. Volem una mica millor. Volem ser millors. I l'alegria i la il·lusió que veiem sobre aquesta campanya ens diu que no som els únics", ha afegit Obama.

D'altra banda, Obama també ha volgut dedicar unes paraules al president Joe Biden, que va ser el seu vicepresident durant dos mandats: "Puc dir sense cap dubte que la meva primera gran decisió com el seu candidat va resultar ser una de les millors: demanar-li a Joe Biden que servís al meu costat com a vicepresident".

Noticias relacionadas

contador