ep carmen calvo niega haber demonizado a las ong como open arms pero defiende que el rescate tiene
Jesús Hellín - Europa Press

Carmen Calvo ho té clar: "Un govern que no funcionarà no val la pena". La vicepresidenta del govern en funcions s'ha expressat així durant Los Desayunos de TVE. Allà, ha assegurat que els socialistes tornaran a rebutjar la fórmula de coalició amb Unides Podem i que prefereixen anar a noves eleccions.

"No podem conformar qualsevol govern, més encara quan l'esquerra minoritària ha insistit en propostes inviables", ha assegurat Calvo durant la seva intervenció al programa.

Calvo ha recordat que durant les negociacions mantingudes abans de la investidura fallida de juliol, Unides Podem "no va entendre que estàvem fent una oferta raonable a una esquerra minoritària que no pot posar tantes condicions a l'esquerra majoritària que ha guanyat les eleccions".

La vicepresidenta en funcions destaca que "ara tenim un programa, que va més enllà del nostre, que té a veure amb Unides Podem en els seus fonaments per veure si amb aquest programa progressista aconseguim desencallar la situació".

EL PSOE, GRAN BENEFICIAT EN UNES NOVES ELECCIONS

PSOE i Podem tornarien a sumar majoria. Aquesta és la conclusió que s'extreu d'una enquesta realitzada pel diari El Mundo davant el possible escenari de noves eleccions a Espanya. Pedro Sánchez aconseguiria 22 escons però tindria complicat negar-se a un acord amb la formació lila liderada per Pablo Iglesias, que mantindria els seus votants.

L'enquesta de Sigma Dos per al rotatiu espanyol deixa clar un gran guanyador: el socialista Sánchez. L'altra cara de la moneda en uns nous comicis seria Ciutadans, el partit més perjudicat de tornar a portar els votants a les urnes.

Noticias relacionadas

contador