ep la presidenta de la comunidad de madrid isabel diaz ayuso 20200914153903
Eduardo Parra - Europa Press

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha fet una crida aquest dijous a "que arribin més vacunes" i "que arribin aviat, com més aviat millor", perquè el nombre compromès pel Ministeri de Sanitat a les CCAA és " realment baix ".

Així ho ha manifestat en una visita a l'Agència de Seguretat i Emergències de Madrid 112 (ASEM112). Aquest dimecres s'anunciava que el pla de vacunació contra la Covid-19 de la Comunitat de Madrid començarà aquest diumenge amb les 1.200 dosis que rebran aquest mateix dia, amb la previsió de rebre cada dilluns 48.750 dosis durant 12 setmanes.

"Volem fer una crida des de la Comunitat de Madrid perquè arribin més vacunes, que arribin aviat, al més aviat possible, i que podrem protegir en primer lloc els més vulnerables, però també la resta de la població, per aviat recuperar les nostres vides" , ha manifestat la dirigent madrilenya.

Ayuso ha assenyalat que el nombre de vacunes que "teòricament" rebran les CCAA, en concret la de Madrid, "és un nombre realment baix amb el qual és molt difícil protegir ara mateix els ciutadans i cal, per tant, més recursos".

"Nosaltres, com a govern autonòmic que coneix bé la lluita contra la pandèmia, ens oferim a donar la nostra ajuda per a qualsevol cosa, per emmagatzemar, per a logística, per fer qualsevol gestió necessària perquè aquestes vacunes arribin aviat i puguem, de manera eficaç, protegir els ciutadans", ha afegit la presidenta.

Noticias relacionadas

contador