ep la presidenta de la comunidad de madrid isabel diaz ayuso durante el acto de la reapertura del
Comunida de Madrid

Isabel Díaz Ayuso, presidenta de la Comunitat de Madrid, ha anunciat aquest dilluns una rebaixa de mig punt a tots els trams de l'IRPF que entrarà en vigor durant aquesta mateixa legislatura. La líder regional ha avançat a més un projecte de Pressupostos per a Madrid que haurà de ser aprovat per Vox.

L'anunci d'Ayuso s'ha emmarcat en el primer debat sobre l'orientació política general del Consell de Govern, conegut popularment com a Debat de l'Estat de la Regió.

Ayuso ha valorat "molt positivament" els resultats del seu primer any liderant l'executiu regional, i ha aprofitat l'ocasió per subratllar la "gran tasca" de tots els seus consellers. Malgrat aquestes paraules, el discurs de la presidenta continua estant marcat per la crisi del coronavirus, la seva qüestionada gestió de les residències...

Un altre dels seus fronts oberts és, precisament, el sanitari. Els metges de Madrid estan en peu de guerra contra la Comunitat, pel silenci i el "menyspreu" demostrat per la seva presidenta.

Des dels sanitaris asseguren que pretenen "esgotar totes les vies de negociació que evitin un conflicte laboral", amb la falta de resposta d'Ayuso com la gota que ha fet vessar el got. L'alçament dels metges de Madrid se sumarà a les concentracions ja convocades per altres sindicats per denunciar la postura d'Ayuso.

Noticias relacionadas

contador