• Rivera: 'España es mucho más que Mariano Rajoy, Pedro Sánchez, Pablo Iglesias o yo mismo'
  • A partir del próximo miércoles habrá mesas de negociación de su partido con el PSOE y con el Partido Popular
albert rivera comparece

El president de Ciutadans, Albert Rivera, ha titllat d'inaudit el fet de 'tenir dos candidats a presidents i que no s'hi atreveixen' i ha assenyalat que 'si volem fer una segona transició, hem d'estar a l'altura de la primera', per la qual cosa ha suggerit a PP i PSOE que si en tenen capacitat, 'han de dialogar, apartar-se o que ho intenti un altre'.

Al programa "Espejo Público" conduït per Susana Griso a Antena 3, el polític espanyol ha assegurat que no es pot dir al país que no hi ha ningú que s'atreveixi a ser president: "Espanya és molt més que Mariano Rajoy, Pedro Sánchez, Pablo Iglesias o Albert Rivera".


Per al president de Ciutadans, "Espanya ha votat canvis i reformes immediats que cal dur a terme..." i això és més "una oportunitat", que no pas "un problema".


Rivera manté la intenció d'unir Espanya i ha subratllat que vol "arreglar Espanya i no pas trencar-la". En aquest sentit, ha aclarit que "aquí Podem i nosaltres som antagònics" a qui critica dient que "el que no es pot fer és repartir-se els ministeris i una vicepresidència d'un govern que no és teu".


D'altra banda, el president de Ciutadans ha assenyalat que a partir del proper dimecres hi haurà una taula de negociació del seu partit amb el PSOE i una altra amb el Partit Popular.

contador