ep sanchez torra batet calvo aragonsartadi posanpalaupedralbes
GOVERN

L'electorat socialista suspèn el PSOE en la seva gestió del conflicte amb Catalunya. Gairebé la meitat dels seus votants està en desacord amb la política de diàleg de Sánchez i el mateix percentatge creu que hi ha motius per aplicar de nou l'article 155 de la Constitució a la comunitat, ja que l'independentisme segueix sent una amenaça i reclama un referèndum d'autodeterminació.

Una enquesta d'El Mundo revela com el president del Govern, Pedro Sánchez ha provocat un cisma entre els seus votants per la seva estratègia a Catalunya. El 46,9% dels participants en el sondeig de Sigma Dos estan en contra de l'operació diàleg entre Moncloa i la Generalitat. A més, el 44,7% creu que hi ha motius per tornar a suspendre l'autonomia de la regió.

A més, el 68% dels enquestats no és partidari que s'indulti els líders independentistes en cas que el judici els acabi condemnant. A més, el 54% dels participants en el sondeig creu que l'executiu està fent concessions econòmiques a Catalunya per interès polític.

Noticias relacionadas

contador