elon musk continue de s afficher en partisan du bitcoin 20210929093923

L'aliança entre Tesla i Hertz encara no és oficial. Així ho ha reconegut el fundador i conseller delegat de la fabricant de cotxes elèctrics, Elon Musk, en una piulada publicada aquest dilluns a la nit.

  • 251,52$
  • 2,08%

Concretament, Musk ha reconegut que les dues companyies encara no han signat el seu megacontracte, que passa per una "comanda inicial" de 100.000 cotxes elèctrics.

Les paraules de Musk, publicades, és clar, a Twitter, contradiuen l'anunci oficial publicat per Hertz el 25 d'octubre passat. De fet, Tesla va assolir per primera vegada el bilió de dòlars de capitalització borsària just després del comunicat de l'empresa de lloguer de vehicles.

L'anunci estava protagonitzat per Tom Brady, set vegades guanyador de la Super Bowl, que apareixia amb un Tesla Model 3 aparcat en un garatge de Hertz. Cap de les dues companyies ha volgut fer comentaris al respecte després de ser preguntats per CNBC.

Mark Fields, CEO interí de Hertz, reconeixia a la setmana passada que les dues empreses fa "molts mesos" que estan mantenint converses. A més, assegurava que entre l'una i l'altra hi ha "una gran relació".

Noticias relacionadas

contador